Naschoolse activiteiten

Maandag,dinsdag, donderdag en vrijdag verzorgen we naschoolse activiteiten in St.Agatha op basisschool de lindekring. We beschikken over een eigen fantastische ruimte. 

De activiteiten beginnen op de maandag,dinsdag en donderdag om half 4, op de vrijdag beginnen we om 12 uur. We vangen de kinderen direct op. U als ouder hoeft ze dus niet te brengen. We starten de middag met wat fruit en drinken. Op de vrijdag starten we eerst met een boterham. Deze word zelf van thuis meegenomen. 

De kinderen zijn vrij om te beslissen of ze mee doen aan de activiteit of dat ze liever zelf iets bedenken om te knutselen. Ook is er nog genoeg te doen als je even geen zin hebt om te knutselen.

Rond kwart over 4 uur komen we weer even allemaal samen om een koekje te eten. Tussen 5 en half 6 worden alle kinderen weer opgehaald.

Prijs is 8,50 per keer. Van half 4 tot half 6. Dit is inclusief, drinken, fruit en een koekje, knutselmateriaal.                                                                Dit word middels een betaalverzoekje elke einde van de maand achteraf verstuurd. 

Bij voldoende aanmeldingen verzorgen we in de vakantieperioden en studiedagen de gehele dag voor activiteiten, 

Voor meer informatie kunt u altijd bellen, mailen of appen.

Info@sterrepracht.nl 

Angela Deijnen

06-51875954